Jämtcupen

I Årets upplaga av Jämtcupen blev det ånyo seger för.. Denis Puleshi! som senast segrade 2011 och 2012. Denis var för kvällen omutlig och var hela 1½ poäng före trion Bo Sundell, kvällens stora skräll Sune Zackrisson!, Schack 88 och Adrian Bohman Karlholm nu i Halmstadklubben Harplinge SS.

I JHSF:s år 2010 nyuppsatta vandringspris, en numrerad litografi med schacktema av revymakaren m.m. Hans Alfredson har nu Denis 3 inteckningar, Bo Sundell 4 och Gunnar Hjorth 1.  För att bli ständig egendom ska vandringspriset erövras fem gånger.

Övriga priser gick till Bo Sundell i klassen 50+ och Sune Zackrisson i klassen 65+.  Rankingpriserna togs av Peter Mozelius, Kungstornet i klassen 1700-1899, Bengt Öberg, 1500-1699 och Sune Zackrisson (Elo 0) i klassen under 1300.

Ett återkommande och som alltid lika trevligt inslag i Jämtcupen är de hemvändande som i år var Anton Silfver, Adrian Bohman Karlholm och Magnus Nordling.

 

Resultatlistan Jämtcupen 2017