Blixt Kommunmästare

Fredrik Blixt

Fredrik Blixt, Foto: Bo Wik

Fredrik Blixt blev 2015 års mästare alla kategorier i Strömsunds kommun. Efter summering av KM-titlar och Kommunmästerskap fanns inte mycket över till övriga då Fredrik la beslag på ”allt”. Vinst i samtliga fyra lokala mästerskap samt nu ett nytt ratingrekord på 1838.

Strömsunds Kommunmästerskap fullbordade segerraden med vinst  på maximala 5 poäng närmast följd av Bo Wik 4, Stefan Karlsson, Sune Zackrisson och Henrik Millestu, samtliga 3. 3 poäng kan även Jonas Wik uppnå i händelse av vinst i ett uppskjutet parti.

Strömsunds kommunmästerskap i långschack samlade 12 deltagare till start med spelformen 5 ronder monrad.

Härnäst på programmet väntar vårens klubbmästerskap med start 21/1. Klubbmästerskapet spelas med 90 min + 30 sek./drag. En ny viktoria för Fredrik !?.

 

Vårens Spelprogram Schack 88