Landet Runt

Inte mindre än tre ÖSS:are har deltagit med framgång i turneringar landet runt. I Grand-Prix turneringen Malmö Open Henrik Johansson, I Höstturneringen i Oskarshamn  Per-Olov Larsson samt i Stockholms lag-DM Sven Nordenström tävlande för SödraSASS.

I Malmö Open noterades Henrik för inte mindre än 4! poäng (av 7) och en hedrande 89:e plats (rankad 193) av sammantaget 239 startande. Totalsegern togs av GM Ralf Åkesson med 6½ p, andraplatsen av GM Jacek Stopa, Polen och tredjepriset av GM Lars Karlsson, SK Rockaden. Ulf Persson, numera i Lunds ASK samt Jacob Ekberg, nu i Helsingborgs ASK tog vardera 2½p.

I Höstturneringen i Oskarshamn gick Per-Olov Larsson! segrande ur tävlingen, Per-Olov vann före Stefan Fransson på andra och för närvarande Bozur Gajic samt Mladen Letic på delad tredjeplats, (ett par hängpartier återstår).

I Div. II av Stockholms lag-DM har SödraSASS och Sven Nordenström så här långt andraplatsen i tabellen, avgörande möte väntar i slutomgången mot serieledande Tyresö SK.

 

Resultatlistor: Malmö Open , Höstturneringen i Oskarshamn , Lag-DM, Div II  Stockholm