Klubbnytt

I Östersunds SS regi har inte mindre än 2 blixttävlingar avgjorts. Först decemberblixten där för ovanlighetens skull Per-Olov Larsson deltog. Vinnare blev Sven-Olof Andersson! på 5½ p. (av 6) med Per-Olov Larsson på andra och Lennart Burman på tredjeplats. Juniorpriserna togs av Elvin Porter och William Johansson.

foto_KM_blixt_2015_Amad_Khalili_Zahra_JanMohammad

Närmast: Amad Khalili vs Zahra JanMohammad

Klubbens blixtmästare 2015 heter Lennart Burman!. För vilken gång i ordning må vi låta vara oskrivet men ett stort antal titlar har det blivit genom åren.

I ÖSS Blixt-KM gick silvret till Henrik Johansson och bronsplaketten till Bengt Öberg. Trion följdes närmast av Åke Myrberg, Majibulah Khalili, Olof Edler, Leif Eikeseth, Zahra JanMohammad och Amad Khalili. Juniorpriserna tillföll Majibulah, Zahra och Amad.

Nytt på Webbfronten är att sidan berikats med Gunnars hörna med intressanta partianalyser m.m. Vi från klubbens sida vill även passa på att flagga för kommande tävlingar som Jämtcupen söndag den 27/12 samt stundande Distriktsmästerskap lördag/söndag 9-10 januari. De tävlingarna kommer att spelas i lokalen på Samuel Permans gata 37. Ni som är intresserade kan redan nu göra en förhandsanmälan .

 

Resultatlistor: ÖSS Decemberblixt, ÖSS Blixt KM

Kommande tävlingar: Jämtcupen 27/12AnmälanDistriktsmästerskapet 9-10/1Anmälda