Oktoberblixtar

I Hammerdal gick segern i säsongens andra månadsblixt till Anders Wik! som med 7 p. (av 9) var poängmässigt lika med Sune Zackrisson och en poäng före Jonas Wik.

I Östersund delades segern mellan Bengt Öberg och Anders Åström, båda vardera 6 p. (av 6) i en för månadsblixtsammanhang ovanliga tävlingsformen  med schweizerlottning. Tredjepriset togs av Bengt Eriksson som närmast följdes av Henrik Johansson och Olof Edler, alla 4 poäng. I kampen om juniorpriserna gick segern till Elis Hippe Runsten knappt före William Johansson och Elvin Porter.

I Hammerdal har f.ö. klubbens snabbschack-KM färdigspelats och här segrade Fredrik Blixt! på 38 KM-poäng (av 40) 2) Sune Zackrisson 37 3) Stefan Karlsson 36,5 4) Per-Jonas Wik 33,5 5) Jonas Wik 29,5 6) Anders Wik 29,5 o.s.v.

I Östersunds motsvarande snabb-KM toppar Lennart Burman, Henrik Johansson och Bosse Andersson med 3 poäng vardera efter fyra spelade omgångar.

Resultat Oktoberblixtar:  Schack 88Östersunds SS  Snabb-KM:  Schack 88, Östersunds SS