JHSF:s årsmöte 2015

Hej! Storslaget årsmöte i går kväll på Gamla Teatern, Östersund. 80-års jubileum för JHSF som bildades 1935. Tack också Gunnar Hjorth för instruktiv genomgång av partiet från lag-VM nyligen. Glädjande besked också att våra ungdomstränare Anders Nylén och John Carlsson ska tilldelas Riltonmedaljen i brons från SSF. Här ett foto på dessa tillsammans med vår distriktsordförande Sven-Olof Andersson t.v.

JHSF:s ordförande Sven-Olof Andersson tillsammans med Anders Nylén och John Karlsson vilka båda kommer att tilldelas Riltonmedaljen i brons för sina insatser för ungdomsschacket. Foto från JHSF:s årsmöte 22/5-15.

JHSF:s ordförande Sven-Olof Andersson tillsammans med Anders Nylén och John Carlsson vilka båda kommer att tilldelas Riltonmedaljen i brons för sina insatser för ungdomsschacket. Foto från JHSF:s årsmöte 22/5-15.

/Bo Wik