Fritz & Blixt

I årets sista månadsblixt segrade inte otippat John Fritz i Östersund och Fredrik Blixt i Hammerdal.

John Fritz vann på 6½ (av 7) och Fredrik Blixt på 5 poäng (av 8). i Östersund följdes John närmast av Adrian Bohman Karlholm och Sven-Olof Andersson och I Hammerdal var Fredrik halvpoängen före Sune Zackrisson och Bo Wik. Därefter Per-Jonas Wik och Erik Färdmo.

Juniorpriserna i Östersund tillföll Arve Ersson, Albin Kilander och Melvin Åkerlind Nielsen.

I säsongssammandraget slutligen har i Östersund John Fritz 3 segrar (av 3) och Axel Jönsson 1. I Hammerdal har Stefan Karlsson vunnit 2, Sebastian Granlund och nu Fredrik Blixt 1 vinst vardera. Vi noterar även att John Fritz fortsatt är obesegrad i blixtsammanhang i Östersund sedan första turneringen 2019.

I Hammerdal har nu även höstturnering färdigspelats. Åtta deltagare möttes, alla mot alla, med betänketiden 90 minuter plus 30 sekunder i tillägg per drag.

Klar segrare även här Fredrik Blixt som vann samtliga sju partier. Andraplatsen gick till Sune Zackrisson på 6 poäng och på behörigt avstånd följde därefter Bo Wik och Per-Jonas Wik, båda 4, Stefan Karlsson och Ingmar Larsson-Sethson, båda 3, Erik Färdmo 1 och Marie Henriksson.

ÖSS Decemberblixt 2023