Oktoberblixtarna

I höstens andra månadsblixt gick slutsegern till John Fritz i Östersund och Sebastian Granlund i Hammerdal.

John Fritz tidigare i Västervik men sedan några år tillbaka bosatt på Frösön vann komfortabelt samtliga 7 ronder. God tvåa septembermästaren Axel Jönsson och på tredje efter särskiljning Vladimr Kuburovic. I juniorklassen segrade Dag Lindahl före Arve Ersson och Nils Konradsson.

Måndagskvällens oktoberblixt i Hammerdal spelades med dubbelmöten och hela 14 ronder.  Starkast öppnade Sebastian Granlund med 6,5 av 7 poäng, efter fikapausen i andra halvlek inbringades ytterligare 5 poäng och med totala 11,5 poäng av 14 var segern klar. Silver till Fredrik Blixt, 10,5 medan bronsplatsen gick till septembersegraren Stefan Karlsson, 9,5. Därefter följde 4) Bo Wik 7,5  5) Per-Jonas Wik 7 6) Ulf Abrahamsson 4  7) Erik Färdmo 4 8) Marie Henriksson 2 (7 ronder)

 

ÖSS Oktoberblixt 2023