Länsserien 2022/23

Vinnare av säsongens Länsserie, Div. IV Jämtland-Härjedalen vanns av ett i slutomgången toppat Östersunds SS V i mötet med Östersunds SS VII. Laget från Krokoms kommun spetsades med Anders Johansson vid toppbordet och klarade precis 2-2 vilket räckte till serieseger. Även ÖSS VII nyttjade en fin reserv i slutomgången i Wilmer Wahlström.  I det vinnande ÖSS V spelade i finalrundan Anders Johansson, Ludwig Vejdeland, Melker Johansson Rexner och Arve Ersson.

Vi noterar även tre obesegrade spelare i säsongens Länsserie i Ludwig Vejdeland, Arve Ersson och Sune Andersson. Serien spelades som långpartiserie för spelare under elo 1600 med betänketiden 30 min + 30 sek/drag. Matchresultat slutomgången:

Säsongens upplaga som återupptogs efter två års uppehåll var den 17 sedan starten 2004/05.

Länsserien, Div.4 Jämtland-Härjedalen 2022/23