Adrian KM segrare i snabbschack

Adrian Bohman Karlholm infriade förväntningarna och vann ÖSS Klubbmästerskap i snabbschack. Avgörandet kom i sjunde och avslutande rond där Adrian besegrade Lukas Vellios. God tvåa Axel Jönsson och på tredje Berndt Westerlund.

I Ungdomsklassen upp till 20 år var det även där ovisst inför tisdagens avslutande rond, slutsegrare här Viktor Dahlin, Stugun före Nils Konradsson, Östersund och Arve Ersson, Ås. Dampriset till Tone Wahlström.


 


Resultatlista: ÖSS KM i Snabbschack 2022/2023

Härnäst i Östersunds Schacksällskap tisdagens februariblixt och därefter ÖSS Open samt en intern klubblagserie med start den 14 februari. På distriktsnivå väntar ett Ungdoms DM söndag den 19/2.

 

Februariblixtenwebbanälan

ÖSS Openwebbanmälan

Klubblagserien  – inbjudan

JHSF:s Ungdoms DM 2023inbjudanwebbanmälan