Oktoberblixtar

I höstens oktoberblixtar gick segern till favorittippade Peter Svensson i Hammerdal och Axel Jönsson i Östersund. Peter tog 6 poäng (av 6) och Axel  6½ (av 7). Placeringarna därefter i Hammerdal togs av Stefan Karlsson och Bo Wik och i Östersund Simon Ferm och Sam Svalander.

Juniorpriserna i Östersund gick till Melvin Åkerlind Nielsen, Arve Ersson och Melker Johansson Rexner. Dampriset togs av Zerin Rahman.

Härnäst på programmet i Schack 88 rond 3 (av 3) i höstens KM i snabbschack och på tisdag rond 3 (av 7) i Östersunds pågående Klubbmästerskap. I ledning i Hammerdal Peter Svensson och i Östersund Axel Jönsson, kanske får vi se ett intressant möte dem emellan så småningom i årets Allsvenska serie.

 

Oktoberblixten Schack 88:  1) Peter Svensson 6 poäng (av 6)  2) Stefan Karlsson 5  3) Bo Wik 4 4) Sune Zackrisson 3  5) Marie Henriksson 2 och så vidare. (7 deltagare).

Oktoberblixten Östersunds SS