Septemberblixtar

Höstens första månadsblixtar började som vårsäsongens slutade med övertygande segrar till Bo Wik i Hammerdal och Axel Jönsson i Östersund. Bo Wik 7½ (av 10) och Axel Jönsson 9 (av 9) i Östersund. Närmast därbakom Sune Zackrisson och Stefan Karlsson i Hammerdalsblixten och Sven-Olof Andersson och Bengt Öberg i Östersund.

Juniorpriserna i Östersund gick till Nils Konradsson, Melker Johansson Rexner och Melvin Åkerlind Nielsen.

På programmet nu i Östersund årets klubbmästerskap där första rond spelades i tisdags men där det går bra att kliva in även nu på tisdag den 20/9. Turneringen som är elo-grundande spelas över 7 ronder med betänketiden 60 min + 30 sek/drag.

 

Septemberblixten i Hammerdal:
1) Bo Wik 7,5 poäng (av 10) 2) Sune Zackrisson 7  3) Stefan Karlsson 6  4) Marie Henriksson 4,5 och därefter Ingmar Larsson-Sethson och Per-Jonas Wik.

Septemberblixten i Östersund