ÖSS kvar i Division 1

Efter att Wasa SK II lämnat w.o. mot både SS Luleå och Östersunds SS kunde ÖSS på bättre partipoäng rädda nytt kontrakt för nästkommande säsong. Östersunds SS hamnade på samma matchpoäng som Wasa SK II och även SK Rockaden, Sthlm III men alltså med bättre partipoäng än Wasa och ett ny säsong i division 1.

För Östersunds SS har under säsongen spelat: Edwin David, Trygve Dahl, Emerik Våpenstad Roulet-Dubonnet och Torbjørn Dahl samt Adrian Bohman Karlholm, Bo Sundell, Magnus Nordling, Christer Mäki, Sven Nordenström, Sven-Olof Andersson, Per-Olov Larsson och uttagna till w.o. matchen Anders Nylén och Axel Sahlin.

I division 3 avslutade ÖSS lag III med bortamatch i Gnarp och här fanns chans till både partivinst och remipoäng men Gnarp tog allt och vann med 4-0. Gnarps SK härmed klara för avancemang till division II.

För Östersunds SS andralag har under säsongen spelat: Bengt Öberg, Erik Oskarsson, Jan Hanning, Stefan Granlund, Nils Konradsson, Berndt Westerlund och Rolf Åkerblom.

För Östersunds SS lag III har under säsongen spelat: Sam Svalander, Lukas Vellios, Zerin Rahman, Bashar Kanounji och Nils Konradsson.

 

Tabeller:

Division I grupp 1

Division III grupp 1