Majblixtar

I årets majblixtar som spelades i Hammerdal och Östersund gick segern till Peter Svensson i Hammerdal och Sven-Olof Andersson i Östersund. Peter efter vinst med 6½p. (av 8 ) och Sven-Olof efter 9p. (av 9).

På pallen i Hammerdal även Sune Zackrisson och Bo Wik och i Östersund Anders Nylén och Bengt Öberg. Priser i Östersund även till tävlingens främste juniorer som var Gabriel Persson Lehnhardt, Arve Ersson och Melvin Åkerlind Nielsen. Dampriset gick denna gång till Doroteja Lukic.

Hittills i år har månadsblixtarna gått till Bo Wik, Sune Zackrisson och Peter Svensson i Hammerdal och Henrik Johansson, Adrian Bohman Karlholm och Sven-Olof Andersson i Östersund.

 

Schack 88: 1) Peter Svensson 6,5 poäng (av 8) 2) Sune Zackrisson 5 3) Bo Wik 4 4) Stefan Karlsson 3,5  5) Per-Jonas Wik 1.

ÖSS Majblixt 2022