Nordman i ledning!

I föregående veckas andra rond segrade Andreas Nordman, Östersunds SS i toppmötet med Bo Wik, Schack 88 och har nu ensam ledning på maximala 2 poäng. Andreas följs närmast av Bengt Öberg, Jesper Rhodin och Peter Svensson, alla med 1½ poäng.

Nytillkomna i turneringen är Janne Hanning, Östersunds SS samt Andreas Gustafsson, Sune Zackrisson och Peter Svensson, Schack 88.

Förutom seger i toppmötet till Andreas Nordman noterar vi vinster till Peter Svensson i mötet med Stefan Granlund, vinster även till Bengt Öberg i mötet med Sune Zackrisson,  Jesper Rhodin i mötet med Andreas Gustafsson och Berndt Westerlund som segrade i mötet med Lukas Vellios.

 

Och så ett par partiavgöranden från Rond 2. Till vänster vit vid draget och till höger svart vid draget.

Lösningar: Andreas Nordman vs Bo Wik                         Sune Zackrisson vs Bengt Öberg

 

JHSF Classic 2022