Adrian Distriksmästare!

I årets Distriktsmästerskap som avgjordes föregående helg deltog två hemvändare i Adrian Bohman Karlholm som de senaste 5 åren bott i Halmstad samt Stefan Granlund med rötterna i Hammerdals-trakten som återvänt efter 12 år i Uppsala.

Segrare som väntat Adrian Bohman Karlholm! som infriade förväntningarna och vann ohotat om än med viss möda efter ett tufft parti i mötet med Sam Svalander.

Från vänster: Henrik Johansson, Bengt Öberg, Adrian Bohman Karlholm och Zerin Rahman

Adrian Bohman Karlholm tog här sin allra första tunga DM-titel, silvret till Bengt Öberg och bronspokalen till Henrik Johansson. Priset bästa dam tillföll Zerin Rahman.

I vandringspriset, en tavla med schackmotiv målat av Svante Sjödin har nu Peter Svensson 4, Sven-Olof Andersson, Fredrik Blixt, Lennart Burman, Per-Olov Larsson, Gunnar Hjorth och nu Adrian Bohman Karlholm 1 inteckning vardera.

Härnäst väntar årets distriktsmästerskap i blixtschack som startar tisdag den 23/11 i Östersund följt av rond 2 i Hammerdal söndag den 28/11 och avslutande rond i Östersund den 30/11. De två bästa av tre ronder räknas i sammandraget.

Distriktsmästerskapet 2021