ÖSS Klubbmästerskap

Just i detta nu pågår inte mindre än två mästerskap parallellt. Östersunds SS ordinarie klubbmästerskap i spellokalen på tisdagar och klubbmästerskapet i snabbschack över internet på söndagar.

I den elo-rankade långpartiturneringen i spellokalen har Olof Edler! kopplat greppet om än knappt med 4 poäng (av 6). Olof skuggas närmast av Simon Ferm, Bengt Öberg och Henrik Johansson, alla 3 poäng. Av efterföljande har Simon Ferm med två partier färre spelade och med segrar mot toppkonkurrenterna ett fint utgångsläge inför fortsättningen.

I Östersunds SS klubbmästerskap i snabbschack som i år avgörs på Lichess har den första av tre delomgångar spelats och här vann Bengt Öberg före Anton Silfver och Berndt Westerlund.  I turneringen sammanräknas de två bästa av tre delomgångar och nästa rond spelas redan i morron, söndag med start kl 15:00.

 

Ställningen i ÖSS KM 2020

Resultat rond 1 i ÖSS Snabb-KM

Anmälan/Anmälda Rond 2, söndag 18/10       Anmälan/Anmälda Rond 3, söndag 25/10