Swedish Chess – Rond 5

I avslutande rond i Swedish Chess slutade Östersunds SS på en tredjeplats vilket också blev slutresultatet i SCTB-serien säsong 2. Bäste poängplockare för ÖSS, Adrian Bohman Karlholm som återigen stod för en imponerande poängskörd, nu med hela 74 poäng efter 20 vinster! och en remi (av 22 partier). Adrians poängskörd totalt efter 5 ronder blev smått otroliga 313!.. (av lagets 880).

Även Schack 88, Hammerdal må framhållas för en starkt genomförd serie. Att nå en fjärdeplats efter ÖSS men före Täby SK och SS Gambit var det nog inte många som trodde inför seriestarten.

Bäste poängplockare i rond 5 för Östersunds SS: Adrian Bohman Karlholm, 74, Denis Puleshi, 42 och  Andreas Gangstad Rygg, 20. För Schack 88 svarade Bo Wik för 23, René Schiller 15 och Sune Zackrisson 10.

Resultat: Swedish Chess Rond 5         –       Sluttabeller: Swedish Chess (säsong 2)  div.1 – div.4