Swedish Chess Team Battle – 2020 Rond1

 

I ett närmast virvlande tempo avgjordes rond 1 av 5 där den korta betänketiden om 3 min./spelare var en utmaning. Med två man kort dessutom var Östersunds SS aldrig riktigt nära topplagen men med 4 ronder kvar borde ett avancemang uppåt i tabellen inte va en omöjlighet.

Vi måste också lyfta på hatten för lagets toppspelare Trygve Dahl! som var ytterst nära att bli poängbäst, endast 1 poäng efter Alfa Barbro alias Filip Björkman, Västerås. I laget förutom Trygve, Bo Sundell och Storbonden, alias Jan Hanning som överraskade med att inta ett rankingtal på goda 1936!. I laget även Per-Olov Larsson, Sven-Olof Andersson och Bengt Öberg.

Intressant att följa var även John Fritz på Frösön men tävlandes för Kalmar- Västerviksalliansen. JFritz vann mötet med Sven-Olof Andersson och såg till att hålla Östersunds SS på avstånd.

 

Tabeller och Turneringssida     –       Resultat Rond 1    –      Anmälan/Anmälda Rond 2

Partier:

Sven-Olof Andersson – John Fritz   T-Dahl – Alfa Barbro   Trumpf99(Lennarth Eriksson) – Jan Hanning