Länsseriemästare

Det blev till slut Schack 88, Hammerdal! som tog hem Länsserien, division IV Jämtland-Härjedalen. Schack 88 var lika poängmässigt med ÖSS IV så när som på en partipoängs fördel inför det inbördes mötet i slutronden. Schack 88 lämnade dock inget åt slumpen, toppade laget med vår regerande distriktsmästare Peter Svensson och vann med 2½-1½. Partivinster genom Peter Svensson och Stefan Karlsson samt remi genom Marie Henriksson i mötet med Jakob Lugner. Partivinst för ÖSS IV togs av Anders Åström. I den andra matchen överraskade ÖSS VI med vinst med hela 3-1 i mötet med klubbkamraterna i ÖSS V. Vinster här genom Olof Edler, Jan Hanning och utropstecknet Erik Oskarsson!. Partivinsten hos ÖSS V togs av Sune Andersson.

Pokaler till vinnande Schack 88 som med segern dessutom är kvalificerade för Allsvenskans div. III.

I juniorserien, division V Jämtland-Härjedalen togs segern av Stamgärde skolas SK från Undersåker som utan motstånd i slutronden lätt kunde bärga slutsegern.

 

Närmast kameran: Wilhelm Moänge och Julia Lundh

 

I det vinnande laget ingick:  Wilhelm Moänge,  Albin Lund, Tim Vos, Julia Lundh och Keili Störzel. På andraplats kom ÖSS VII med Filip Sandberg, Rouha och Adnan Al Ali och på tredjeplats frösölaget En Passant med Elvin Porter, Viggo Pekkari samt Arvid Hippe Runsten.

 

Länsserien 2018-2019:     Division IV   ,   Division V