Jubileumsturneringen

I Hammerdal spelades i går jubileumsturneringen till ära av Schack 88 som i år fyller 30 år.

Vinsten i turneringen gick inte otippat till klubbens ess, Peter Svensson som utan att förta sig vann samtliga sju snabbschackronder. Andrapristagare blev Sven-Olof Andersson, Östersunds SS (5 p.) och tredjepriset gick till hemmaklubbens Sebastian Granlund (4½ p).  Topptrion följdes närmast av en kvartett på 4 poäng, Bengt Öberg, ÖSS och Fredrik Blixt, Per-Jonas Wik samt Sune Zackrisson, Schack 88. Veteranpriset tillföll Sven-Olof Andersson, dampriset Marie Henriksson och Juniorpriset Melvin Blixt.

Under tävlingen serverades schacktårta, schackgodis och vid prisutdelningen minnesplaketter till de tre främsta samt en jubileumsmedalj till samtliga deltagare. Vi minns även Anna-Lenas för tillfället schackrutiga naglar :).

 

Resultatlista: Jubileumsturneringen