Schack4an riksfinalen

I Riksfinalen av Schack4an gick segern till Lena skola klass 4 från Vårgårda i Västra Götaland. Lena skola vann klart på hela 510 poäng över de fem ronder som spelades i Västerås . På andraplats kom något otippat Röbäcksskolan från Umeå! rankade 28 av 127 lag på 467 poäng, tredjepriset togs av Bräckaskolan 4C från Halländska Kungsbacka.

Foto: Lars OA Hedlund

Foto: Lars OA Hedlund

Av de fyra länslagen gick det bäst för Molly Jonsson och Filip Berglund & co från ÅS skola klass 4 A. Ås skola kom med 353 poäng på plats 60. Näst bäst av länslagen var Cederbergskolan, Föllinge med plats 95 och därefter följde  Sånghusvallens skola med plats 119 tätt följd av Centralskolan i Hoting med plats 120.

Totalt deltog 127 lag och runt 2000 deltagare i riksfinalen som avgjordes i ABB Arena i Västerås.

Härnäst för Schackfyror stundar riksfinalen av Schack4an-mästaren den 30 juni i Ronneby Brunn.

Resultatlistan riksfinalen av Schack4an 2018

Inbjudan samt kvalificerade deltagare till riksfinalen av Schack4an-mästaren, Ronneby Brunn lördag den 30/6.

Inbjudan  –  Anmälda spelare riksfinalen