Aprilblixten

I ÖSS aprilblixt blev det för ovanlighetens skull delad seger mellan Peter Mozelius och Sven-Olof Andersson. Båda nådde 5 poäng (av 6) efter inbördes remi samt remi för Peter i mötet med Henrik Johansson och för Sven-Olof i mötet med Bengt Öberg.

Olof Edler vs Axel Sahlin

Klar trea var efter toppduon, Olof Edler! 4 p .

Chokladasken till honom och därefter följde Bengt Öberg, Henrik Johansson, Axel Sahlin och Ingemar Olofsson.

Priser även till övriga deltagare, juniorpriset tillföll Axel Sahlin.

Närmast på programmet står nu nästa rond i klubbens vårturnering på tisdag där Henrik Johansson alltjämt är i topp, därtill obesegrad efter tre spelade omgångar. Henrik jagas närmast av Peter Mozelius och Sven-Olof Andersson, båda 2½p.

Klubben vill även passa på att flagga för årsmötet nu på onsdag den 11 april.

 

Resultatlista Aprilblixten

Kallelse – ÖSS Årsmöte 11/4