KM blixtar

Distriktets två nykorade blixtmästare heter Peter Mozelius! och Bo Wik!. I Östersunds KM-blixt tog Henrik Johansson hand om ledningen efter vinst inbördes med Peter Mozelius. Inför slutronden var dock Peter tillbaka i ledning, en ledning som höll till KM-titeln. För övrigt Peters första i Östersunds Schacksällskap. ÖSS junior KM-titel togs av Axel Sahlin!.

I Schack 88 gick blixt-titeln till Bo Wik! efter 11 poäng (av 14) med Sune Zackrisson på silver och Per-Jonas Wik på bronsplats.

I Strömsundsmästerskapet som nu färdigspelats gick titeln även här till Bo Wik, Schack 88 Hammerdal på 6 p. (av 7) silvret här till Fredrik Blixt och bronset till Stefan Karlsson. Därefter följde Jesper Rhodin, René Schiller, Sune Zackrisson samt Per Jonas Wik och Ingmar Sethson. Noterbart är Jesper Rhodins segrar mot såväl Wik som Blixt.

KM-blixten Schack 88:

1) Bo Wik 11 poäng av 14 2) Sune Zackrisson 10 3) Per-Jonas Wik 9 4) Stefan Karlsson 9 5) René Schiller 7,5 6) Jesper Rhodin 5 7) Ulf Abrahamsson 2,5 8) Ingmar Sethson 2

 

KM blixten i Östersund

Strömsundsmästerskapet