Decemberblixtar

I årets sista månadsblixt i Östersund blev det ånyo seger och ny chokladask till Henrik Johansson! Henrik segrade på 5p. (av 6), samma poängskörd f.ö. som andrapristagaren Peter Mozelius. Tredjeplatsen togs av Bengt Öberg och därefter följde, Rolf Fatsh, Najib Khalili, Ingemar Olofsson och Sune Andersson.

I Schack 88, Hammerdal inledde René Schiller starkt med fyra raka vinster men passerades på slutet av segraren Jesper Rhodin som tog hela 7 poäng (av 8). Silver till René på 6 poäng och tredjepriset till Bo Wik. Därefter följde Stefan Karlsson, Sune Zackrisson, Fredrik Blixt, Per-Jonas Wik, Eli Adelhult och Ulf Abrahamsson. Totalt nio deltagare.

I Hammerdalsklubbens ungdomsturneringen segrade Melwin Blixt! på 8 poäng av 9. 2) John Stillesjö 7 3) Aron Jonasson 7 4) Martin Blixt 6 5) Meja Blixt 5 6) Nils Jonasson 3.

I säsongs-sammandraget i Östersunds Schacksällskap har Sven-Olof Andersson och Henrik Johansson två segrar vardera. I motsvarande ställning i Hammerdal har Jesper Rhodin! täten med två blixt-segrar. Bo Wik och Sune Zackrisson har 1 var.

 

Decemberblixten: Östersunds Schacksällskap