Oktoberblixtar

I länets båda oktoberblixtar blev det ånyo seger för Sven-Olof Andersson i Östersund och vinst för Jesper Rhodin i Hammerdal.

Sven-Olof segrade på 5½ (av 6) och vann härmed andra raka månadsblixten. Jesper tog 7p (av 10) i Hammerdal. Tvåa i Östersund var Bengt Öberg och därefter följde tre spelare på samma poäng, Henrik Johansson, Olof Edler och Lennart Burman. Hårt även om tredjeplatsen i Schack 88 bakom Jesper och tvåan Per-Jonas Wik där hela fyra spelare nådde samma poäng, Bo Wik, Sune Zackrisson, Ulf Abrahamsson och Stefan Karlsson.

 

Resultat: Oktoberblixten i Östersund

Oktoberblixten: Schack 88

1) Jesper Rhodin 7 poäng (av 10) 2) Per-Jonas Wik 5 3-6) Bo Wik, Sune Zackrisson, Ulf Abrahamsson och Stefan Karlsson, alla 4,5 poäng. Jesper vann i våras även aprilblixten.