Schack4:an Riksfinalen

I lördagens riksfinal av Schack4:an i Västerås gick slutsegern till Fjälkinge skola från Kristianstad efter en synnerligen jämn kamp med Götlunda skola från Arboga. Götlunda ledde från start men fick se sig passerade med ynka 1 poäng i slutronden. Tredjepriset togs av Uppsala Waldorfskola 3-4.

I Sånghusvallens lag deltog: Gustav Modin, Gusten Alander, Ellen Aldevärn, Ellen Dahlbäck, Olle Edlund, Emma Flinkberg, Maja Hvilvald Talinsson, Josefine Jansson, Olle Johansson, Alva Karlsson, Hampus Kentsson, Tim Ljunggren,  André Persson, Kalle Rohlén, Anton Roos, William Sjöqvist, Felicia Solum Sandström samt Ida Waldemarsson. Foto: Eva Lek Jansson

 

För Länslagen gick det bäst för Sånghusvallens skola i Krokoms kommun som inte var långt efter pallplatsen med en fjärdeplats endast 9 poäng bakom Uppsalalaget. Lillsjöskolan från Östersund kom på 13 plats, Gällö skola på 51 och Sånfjällsskolan i Hede tog plats 89.

Totalt deltog hela 2.300 spelare fördelade på 122 lag i finalen av Schack4:an i ABB Arena i Västerås.

För Adrian Revelj, Gustav Steen, Theo Sundin och Ahmad Mohammad i Sånfjällskolans SK i Hede väntar finalspel av Schackfyran-mästaren i Eriksdalshallen, Stockholm, lördag 8 juli.

 

Fotosamling

Resultatlistan Riksfinalen Schack4:an i Västerås

Riksfinalen av Schack4:an-mästaren i Stockholm