Decemberblixtar

Det blev en ren uppvisning av Adrian Bohman Karlholm i Östersunds SS sista månadsblixt för året. Adrian vann samtliga fem partier utan att förta sig. Jämnare då därefter där Sven-Olof Andersson med 3 poäng tog om hand andrapriset och chokladasken. Även Henrik Johansson på tredjeplats nådde 3 p.

I Hammerdal vanns decemberblixten av Per-Jonas Wik, 5 poäng (av 6), närmast före Stefan Karlsson 4,5, René Schiller 4 och därefter Bo Wik, Ludvig Millestu, Sune Zackrisson och Ulf Abrahamsson.

Månadsblixtarna i Östersund har under året tagits av Bengt Öberg i januari, Sven-Olof Andersson, februari, Lennart Burman, mars- och aprilblixten. Henrik Johansson tog hem majblixten, Sven-Olof Andersson juniblixten. Höstsäsongens blixtar har vunnits av Sven-Olof Andersson, september, Denis Puleshi, oktober och november och nu alltså Adrian Bohman Karlholm i decemberblixten.

På programmet härnäst stundar ÖSS klubbmästerskap i blixtschack tisdag 20/12 och snabbschackturneringen Jämtcupen tisdag den 27/12.

 

Resultatlista:  ÖSS Decemberblixt