Januariblixtar

Årets första månadsblixtar är spelade och segrade i Schack 88 gjorde vår regerande distriktsmästare Peter Svensson!. Peter passade på att spela torsdagens hemmablixt då arbetet i Åsele ställdes in på grund av sträng kyla.

Januariblixten Schack 88:

1) Peter Svensson 7 poäng (av 8)  2) Jonas Wik 6  3) Sune Zackrisson 5 4) Bo Wik 5  5) Fredrik Blixt 5  6) Per-Jonas Wik 3 7) Eli Adelhult 2 8) Ulf Abrahamsson 2  9) René Schiller 1.

I Östersunds motsvarande månadsblixt segrade Bengt Öberg! efter hård kamp med bl.a. Peter Olsson, SK Örnen som tog tillfället i akt att blixtspela då arbetet för närvarande är förlagt i Östersund. Peter tog andrapriset och Henrik Johansson tredjepriset.

Juniorpriserna i tävlingen togs av Fabian Lorentzon, Elis Hippe Runsten och Elvin Porter.

ÖSS Januariblixt