Klubbnytt

Säsongen är i full gång och tävlingar avlöser varandra. Senaste tävling att avslutas för Östersunds SS var klubbens Snabb-KM som vanns av Lennart Burman! på 6 p. (av 7), Lennarts enda poängtapp kom i mötet med Bengt Öberg på tid. Bengt som i sin tur förlorade en tredragsmatt i tidsnöd.. mot Bo Andersson. Lennart följdes i prislistan närmast av Henrik Johansson, Åke Myrberg och Bengt Öberg, alla 5p.  Juniortiteln togs av Elvin Porter! knappt före Elis Hippe Runsten på silver- och Gustav Westholm på bronsplats. Totalt 10 deltagare.

ÖSS Snabb-KM

I Hammerdal har man spelat en novemberturnering för ungdomar i två åldersklasser.

Klassen 12 år och yngre: 1) Ludvig Millestu 12 poäng (av 12) 2-3) Johan Hedin och Chris Johansson, båda 10 4-7) John Stillesjö, Mohamed Hasan, Martin Blixt och Melvin Blixt alla 9 8-10) Emil Ekbom, Selina Adelhult och Olle Stjernström alla 8 11-12) Alvina Millestu och Melvin Nordborg båda 7 13-15) Towa Stillesjö, Johannes Åström och Diyar Hasan alla 6.

I åldersklassen 13-16 år: segrade Eli Adelhult på 10 poäng (av 12) före Karolina Litzell 6.

I långpartiturneringen Strömsunds kommunmästerskap leder för närvarande Fredrik Blixt och Stefan Karlsson, båda 3 poäng vardera.  Närmast efter följer Bo Wik, Ulf Abrahamsson och Henrik Millestu med 2 poäng. Två ronder återstår.