Schack4an – Länsfinalen

Länsfinalen av Schack4an samt 56an, lördag 18 april, Sporthallen i Östersund

 

foto_Schack_4_an_2015_vinnande_Bruksvallarnas_skola_2

Foto: Sven-Olof Andersson

I Länsfinalen av Schack4an gick segern till Bruksvallarnas skola! i Härjedalen, Bruksvallarnas skola vann även kommunkvalet i Hede Församlingsgård och tillhörde favoritlagen men segern i Länsfinalen får ändå ses som mycket starkt.

 

Länsfinalen kom dessutom helt att domineras av lagen från Härjedalen som la beslag på inte mindre än alla tre pallplaceringar!.

 

 I segrarlaget från Bruksvallarna deltog: Olina Larsson Myhr, Felix Thorén, Messner Vagenius, Oskar Brandén, Leonard Myhr, Olle Salomonsson, Mina Salomonsson, Milton Nissblad, Arvid Lindqvist, Viktor Brandén och Marcus Grefstag.

 

Närmast efter Bruksvallarnas skola som tog hela 423p! kom Sonfjällskolan i Hede, 393p, Furulundsskolan, Lillhärdal, 350 och Fjällängsskolan i Torvalla i Östersund med 332. Alla fyra f.ö. kvalificerade för riksfinalen i ABB Arena i Västerås, lördag 6 juni.